mandag 25. november 2013

Mariusgenser

254 masker på omgangen og glattstrikk i 50 cm før mønster  = GANSKE KJEDELIG.. Endå kjedeligare vert det viss eg tenkjer på at eg må strikka to svære armar når eg er ferdig med bolen..Men då hjelp det å tenkja på dei to gode og fine Mariusgensrane eg alt har strikka. Den svarte med raudt er min, og den mørkegrå er tiåringen Sigve sin. Så viss mannen i huset har oppført seg fint i år, er han kanskje så heldig at han får ein veldig mjuk pakke under juletreet. Viss ikkje vert det kanskje bare en haug med harde og kalde tekniske duppedittar, utan kjærleik i kvar maske!

3 kommentarer:

 1. Så flotte Mariusgensere! Imponerende at du har begynt på en tredje, og atpåtil i stor størrelse. Heldigvis er Mariusmønsteret så klassisk og fint at det blir nok en favorittgenser. Har strikka en Marius til mannen min (det eneste store plagget jeg har strikket til han) og den er han så glad i:-)

  Kjempefin blogg du har, forresten! Må selvfølgelig følge deg:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, denne genseren MÅ han bare bli glad i ! Jeg strikker hovedfargen i lys grå, har du noen tips om hvilke andre farger jeg kan bruke? Tusen takk for koselig kommentar, kjekt med tilbakemeldinger!

   Slett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett

Koselig om du legg igjen ein kommentar!